Hejka dziewczyny:)
Nazywam się Maja, mam 19 lat i swoją kobiecą stronę okrywam i pielęgnuję już 10 lat. Od dziecka kochałam nosić rajstopy mamy, potem bielizna aż przyszedł czas na spódniczki i sukienki.
Szukam przyjaciółek z Warszawy do miłych spotkań w kobiecym gronie!
Całuję,
Maja
Re: Maja z warszawy:)
2Cześć Maja Muszę przyznać że wcześnie zaczęłaś i szybko to u Ciebie idzie Ja akurat nie z Warszawy (i jestem prawie 2x starsza więc nie chciałabym też być posądzona o deprawowanie młodzieży ), ale z tego co wiem tamtejsze transowe środowisko ma się całkiem prężnie, mam tam parę znajomych
Mogę zapytać czy całkowicie ukrywasz się w szafie, czy może jednak jesteś otwarta ze swoją kobiecością, czy to całkowicie czy przed jakimś zaufanym gronem?
Mogę zapytać czy całkowicie ukrywasz się w szafie, czy może jednak jesteś otwarta ze swoją kobiecością, czy to całkowicie czy przed jakimś zaufanym gronem?
3Droga Aniu,
Kwestia wieku nie stanowi żadnego problemu - właśnie szukam koleżanek bardziej doświadczonych, więc byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podpytala znajome i mnie im poleciła:)
Niestety moją kobiecość do głęboko chowam - czasem późną nocą wyjdę na krótki spacerek żeby napawać się tym kobiecym szczęściem - wiatrem pomiędzy nogami i cudownym uczuciem materiałów chociażby spódnicy.
Buziaki
Kwestia wieku nie stanowi żadnego problemu - właśnie szukam koleżanek bardziej doświadczonych, więc byłabym bardzo wdzięczna gdybyś podpytala znajome i mnie im poleciła:)
Niestety moją kobiecość do głęboko chowam - czasem późną nocą wyjdę na krótki spacerek żeby napawać się tym kobiecym szczęściem - wiatrem pomiędzy nogami i cudownym uczuciem materiałów chociażby spódnicy.
Buziaki
Ania K pisze: 07 gru 2024, 16:33 Cześć Maja Muszę przyznać że wcześnie zaczęłaś i szybko to u Ciebie idzie Ja akurat nie z Warszawy (i jestem prawie 2x starsza więc nie chciałabym też być posądzona o deprawowanie młodzieży ), ale z tego co wiem tamtejsze transowe środowisko ma się całkiem prężnie, mam tam parę znajomych
4Hejaa, jestem Sandra i w sumie mam podobną sytuację jak ty Mam 22 lata. Od Warszawy mieszkam niestety daleko ale może chciałabyś sie poznać i pogadać w internecie, powymieniać doświadczeniami itd? pozdrawiam
5Oczywiście, że bym chciała! Zapraszam na pv kochanaSanDerkaa pisze: 08 gru 2024, 15:19 Hejaa, jestem Sandra i w sumie mam podobną sytuację jak ty Mam 22 lata. Od Warszawy mieszkam niestety daleko ale może chciałabyś sie poznać i pogadać w internecie, powymieniać doświadczeniami itd? pozdrawiam
6Hej Dziewczyny,
Ja już trochę starsza, ale bez przesady Chętnie z Wami poplotkuję
Dorota
7Kochana,Rajstopki18 pisze: 12 gru 2024, 11:07 Hej Dziewczyny,
Chętnie popiszę z tobą na pv w takim razie!
Całuję,
Maja
8Hej Maja! Milo się poznać tutaj , ja mam w sumie 32 lata ale mam nadzieję żebro nie przeszkoda wielka żeby się zaprzyjaźnić i wymienić doświadczeniami crossdressingu
9Droga,Moniaaa_cd pisze: 13 gru 2024, 22:25 Hej Maja! Milo się poznać tutaj , ja mam w sumie 32 lata ale mam nadzieję żebro nie przeszkoda wielka żeby się zaprzyjaźnić i wymienić doświadczeniami crossdressingu
W żadnym wypadku! Jestem otwarta na doświadczenia starszych kobiet i chętnie się z tobą zaprzyjaźnię
10Zatem miło mi bardzo cię poznać Maja! )Maja_05 pisze: 13 gru 2024, 22:52Droga,Moniaaa_cd pisze: 13 gru 2024, 22:25 Hej Maja! Milo się poznać tutaj , ja mam w sumie 32 lata ale mam nadzieję żebro nie przeszkoda wielka żeby się zaprzyjaźnić i wymienić doświadczeniami crossdressingu
W żadnym wypadku! Jestem otwarta na doświadczenia starszych kobiet i chętnie się z tobą zaprzyjaźnię