ZASADY OGÓLNE

Część Tu Olivia;)

1
Część Tu oliwka, tutaj pierwsze dyskretne zdjęcie...mam nadzieję że docenicie i z waszej strony dostanę duży doping na otworzenie się jako początkującej i wkroczenia w świat xd. ! Niestety na chwilę obecną mam tylko jedną parę obcasów , jedna sukienkę i kilka par rajstop ;) ale wszystko przedena

Re: Część Tu Olivia;)

2
Ps. Kompletnie nie wiem jak działać na forum jako początkująca ?! Możecie dać namiaru na jakieś strony związane z wami?? Haha żartowałam na strony związane z nami ? Czy na dawnym Twitterze się znajdziemy potocznie nowym "x" kurcze późna pora o na pierwszą sesję wybrałem na fotografa siebie o z chęcią dał pokazał bym wam żebyście dały znać ale kompletni nie wiem jak tutaj dodać ? Podrzuciecie swoje "x" ?? "VK"może jakieś FB albo ig ewentualnie jakie GG lub telegramy gdzie jesteśmy same, bezpieczne i tak dalej? Jeśli onie chodzi jestem ze Śląska okolice Katowic i tak dalej...pozdrawiam, pfff wróć ściskam was wszystki i buzi ode mnie dla wasz dziewczyny i nie poddawajmy się !!!

3
Hej Oliwia :) zdecydowanie można wyczuć, że tryska od Ciebie energia, co w połączeniu z porą kiedy napisałaś powitalny post, dało w efekcie bardzo chaotyczną wypowiedź :D na forum jest osobny dział na zdjęcia (dla zarejestrowanych użytkowników). Jeśli chciałabyś dorzucić zdjęcia do posta, to musisz użyć tagów html [img] ale uprzednio musisz je załadować (wstawić link do zdjęcia).

Miło nam gościć Cię na forum :)

4
Oliwka_CD 1235 pisze: 10 gru 2024, 3:08 Część Tu oliwka, tutaj pierwsze dyskretne zdjęcie...mam nadzieję że docenicie i z waszej strony dostanę duży doping na otworzenie się jako początkującej i wkroczenia w świat xd. ! Niestety na chwilę obecną mam tylko jedną parę obcasów , jedna sukienkę i kilka par rajstop ;) ale wszystko przedena
Cześć. Też jestem tu nowa. Wszystko przed nami :)
Czytając twojego posta uzmysłowiłam sobie, że mam około 20 sukienek, (dziś odebrałam kolejne pięć), 6 spódnic i jakieś 30 par rajstop :)

5
Marlena pisze: 10 gru 2024, 23:19
Oliwka_CD 1235 pisze: 10 gru 2024, 3:08 Część Tu oliwka, tutaj pierwsze dyskretne zdjęcie...mam nadzieję że docenicie i z waszej strony dostanę duży doping na otworzenie się jako początkującej i wkroczenia w świat xd. ! Niestety na chwilę obecną mam tylko jedną parę obcasów , jedna sukienkę i kilka par rajstop ;) ale wszystko przedena
Cześć. Też jestem tu nowa. Wszystko przed nami :)
Czytając twojego posta uzmysłowiłam sobie, że mam około 20 sukienek, (dziś odebrałam kolejne pięć), 6 spódnic i jakieś 30 par rajstop :)
Ile ja bym dała za taką kolekcję😭