ZASADY OGÓLNE

Sophie

1
Cześć, jestem Sophie! Mam 47 lat i ogromną pasję do odkrywania oraz wyrażania mojej kobiecej strony.
Uwielbiam przeistaczać się w kobietę, cieszyć się tym procesem i chciałabym dzielić tę radość z osobami, które to rozumieją.
Do tej pory moje doświadczenia związane z crossdressingiem były głównie osobiste, ale coraz bardziej otwieram się na dzielenie tym z innymi.
Dlatego postanowiłam dołączyć do tego forum – szukam przestrzeni, gdzie mogę być w pełni sobą, bez oceniania, tylko z wzajemnym wsparciem i inspiracją.

Jestem podekscytowana, że mogę być częścią tej społeczności.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj przyjaciół, porady, a może nawet osoby, z którymi mogę wspólnie odkrywać ten wspaniały świat.
Jeśli macie jakieś wskazówki dla nowej osoby na forum lub chcecie po prostu pogadać, śmiało piszcie – z przyjemnością Was poznam! 🌺

Pozdrawiam cieplutko,
Sophie 💕

Re: Sophie

2
Witaj Ciebie Sophie :)

Wydaje mi się, że to dobre, wręcz bardzo dobre miejsce do wyrażania własnej kobiecej strony, na otwieranie się przed innymi, dzielenie się tym pięknem.
Tak! Ten świat bardzo ekscytuje!

3
Hej Sophie. Jestem wprawdzie nowa na forum, ale moje odczucia są takie jakbym należała cały czas. Jest to bardzo dobre miejsce na wyrażanie siebie, swojego drugiego ja. I bardzo pomocne zarazem. Pozdrawiam

5
Cześć, dziękuję za miłe słowa... 😘 🥰 🥰 akurat mam parę projektów w firmie i mało czasu wolnego, ale będę tu zaglądać zapewne wieczorami i być w miarę aktywna 🥰
po Nowym Roku będzie więcej wolnego jak poukładam wszystko 😈 💋
ale w związku z tym, że duże obciążenie i cały czas zajmuje mi praca, to dzisiaj o 2 w nocy po wyłączeniu laptopa wybrałam się na godzinkę do najbliższego klubu nocnego na drinka 🥃🥃🥃.
a że najbliższy klub mojego domu akurat jest przyjazny LGBTQ to pojechałam ubrana tak pół na pół... 😎 😂 😇
ale w Łodzi ogólnie słabe imprezy są muszę Wam powiedzieć... 🤷‍♀️

Pozdrawiam cieplutko,
Sophie 💕