ZASADY OGÓLNE

Re: Moje drugie ja

48
MoniaLiza pisze: 04 gru 2024, 22:06 Używam takich samych. W połączeniu z gorsetem robią naprawdę dobrą robotę.
Monia wyglądasz oszałamiająco ^^. Ta podkreślona talia.. zdradzisz jakiego gorsetu używasz? Wygląda podobnie do mojego „MegaKlepsydra”. Gdybym przechodziła obok to bym się nie połapała, że jesteś ze środowiska.

49
Dziewczyny wyglądacie mega. Na żywo w codziennym biegu ciężko byłoby się połapać. Eh zazdroszczę wam (Tym) które odważyły się wyjść w plener.. co do mojego wątku i waszych zdjęć w nim. Nie mam nic przeciwko^^. Sama trochę tutaj kipiszu narobiłam, poniosło mnie ze zdj. które powinny raczej trafić do działu transformacji. Tak czy inaczej nie ma tego złego, może to zainspiruje inne koleżanki do pokazania się ^^. Przyznam że zaczynając przygodę tutaj na forum żyłam w lekkim strachu/ obawie z powodu pokazania się, ale jakoś to zeszło ze mnie i pozostaje teraz we mnie ciekawość co do innych. Jak wy przerabiacie siebie na swoje „Piękniejsze wersje”:)

50
Lilith+ pisze: 05 gru 2024, 0:24 Jak wy przerabiacie siebie na swoje „Piękniejsze wersje”:)
Ja zakładam modelujące majtki, ale takie najzwyklejsze, spłaszczające tylko trochę brzuch, nie wypełniające niczego. Do tego stanik, a do stanika silikonowe formy. Do tego golenie, a reszta to już praktycznie jak u pełnoetatowych dziewczyn: ciuchy, makijaż, biżuteria, jeśli mam na to czas to paznokcie... mam swoje długie włosy, więc zazwyczaj tylko dopinam do nich grzywkę, ale czasem zakładam peruki bo lubię eksperymentować z kolorem i długością ;) I to tyle, nigdy nie bawiłam się w gorsety ani inne wypełniacze (poza biustem). Wolę czuć się w miarę naturalnie i feminizować się ubiorem.

Zdjęcia efektów są w wątku we właściwym do tego dziale, nie będę ich tutaj powielać ;)