ZASADY OGÓLNE

Re: Moje drugie ja

31
Pijaczki z pod sklepu, patrząc na Ciebie będą widzieli dwie piękne kobiety haha :D
Nie mam doświadczenia z wychodzenia poza cztery ściany, natomiast pijaczki nie powinny być przeszkodą póki się nie odezwiesz.
Możesz iść śmiało, pewnie przed siebie i nie zwracać uwagi na margines.
W końcu wyglądasz jak rasowa kobieta na poziomie :D
Bardziej bym się obawiał sąsiada/sąsiadki że mnie zdemaskuje. Chociaż porę możesz dobrać taką żeby ograniczyć ryzyko spotkania kogoś.
Teraz zima. Zimowe ciuszki, dopieścisz się tu i tam. Nikt nie zwróci uwagi. Po prostu Kobieta przez duże K :)

32
Lilith+ pisze: 30 lis 2024, 12:07 Na pewno jeszcze muszę coś wykombinować żeby biodra i pośladki były bardziej kształtne/kobiece, żeby kiecki nie wisiały jak worek na kocie ^^
Hej, ja używam nakładek na biodra i pośladki jest ich duży wybór ja mam takie wkladane do Ala gorsetu - majtek moim zdaniem wygląda to bardzo dobrze, mam teraz w biodrach ponad 100 cm a w talii nie całe 90 i powiem ci że w wąskich sukienkach i spodniach wyglada to bardzo dobrze, nie polecam natomiast takich nakładek przylepionych do ciała, kupiłem takie w Chinach i tylko kilka razy użyłem, ładnie podkreslaja biodra ale sa nie wygodne w używaniu szczególnie jak trzeba z toalety skorzystać. Bardzo ładnie wyglądasz :)

33
Długo się zastanawiałem czy dodać te zdj.. znalazłem stare zdj, z mojego powrotu do crossdressingu sprzed 2 lat, ale już i tak poszły konie po betonie więc co mi tam... Byłem wtedy na etapie kompletowania rzeczy i kosmetyków ( stąd lekki/ naturalny makijaż z racji braków w kosmetykach.. kreska, sztuczne rzęsy i usta) szybko do takiego nie wrócę z racji zamiłowania do mocnej tapety ^^. Miałem akurat wtedy słaby gorset.. teraz zaopatrzony jestem w mocno redukujący talię. Peruka typu lace front ta sama, z włosów naturalnych ( mój najlepszy zakup z olx do tej pory nie znalazłem czegoś podobnego odpowiadającego moim preferencjom) niesamowicie gęsta za grosze ;)
+ Już trochę zacząłem eksperymentować z biodrami, czego efekty widać poniżej. Muszę to zdecydowanie dopracować. Z tyłkiem nie wiele udało mi się zrobić, użyłem 2x majtek pushup i nic kompletnie nie dały. Jak nic nie wymyślę pozostaje zakup silikonowych pośladków/ bioder :/
Załączniki

36
Lilith+ pisze: 02 gru 2024, 17:20 Długo się zastanawiałem czy dodać te zdj.. znalazłem stare zdj, z mojego powrotu do crossdressingu sprzed 2 lat, ale już i tak poszły konie po betonie więc co mi tam... Byłem wtedy na etapie kompletowania rzeczy i kosmetyków ( stąd lekki/ naturalny makijaż z racji braków w kosmetykach.. kreska, sztuczne rzęsy i usta) szybko do takiego nie wrócę z racji zamiłowania do mocnej tapety ^^. Miałem akurat wtedy słaby gorset.. teraz zaopatrzony jestem w mocno redukujący talię. Peruka typu lace front ta sama, z włosów naturalnych ( mój najlepszy zakup z olx do tej pory nie znalazłem czegoś podobnego odpowiadającego moim preferencjom) niesamowicie gęsta za grosze ;)
+ Już trochę zacząłem eksperymentować z biodrami, czego efekty widać poniżej. Muszę to zdecydowanie dopracować. Z tyłkiem nie wiele udało mi się zrobić, użyłem 2x majtek pushup i nic kompletnie nie dały. Jak nic nie wymyślę pozostaje zakup silikonowych pośladków/ bioder :/
Już wtedy wyglądałaś super. A obecnie to już czad! Tak jak pisała Ania - nie wpedzaj nas w kompleksy ;)