Re: Gdzie kupujecie on-line?

41
MonikaCD pisze: 14 paź 2024, 2:53
AniaBlank pisze: 13 paź 2024, 19:39 No i super 👍
w moim odczuciu chińskie sklepy tracą rację bytu. Tu mamy szybszą dostawę, brak problemu ze zwrotem, gwarancję, w miarę duży wybór, a i ceny nie są z kosmosu.
Wybór na aliexpress jest wciąż jeszcze dużo większy. Od ponad roku szukam szpilek, obcas koło 10 cm, bez platformy, czarne, matowe, najlepiej skórzane, bez kokardek, bez paseczków, jak najprostsze, szerokie, najlepiej z beżową podeszwą i koniecznie z zaokrąglonym czubkiem. Takich jak Louboutin Fifi.
Jeszcze się nie przemogłam na zamówienie z Chin, ale chyba będzie trzeba, bo tylko tam teraz takie widziałam.

Chyba że poczekam jeszcze parę lat, moda zrobi kolejne kółko, Louboutin zacznie robić okrągłe czubki, a za nim inni.
swój problem rozwiążesz w tym miejscu. Miłego buszowania :) https://www.onlymaker.com/
KULTURALNIE ZAPRASZAM :)
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.

42
edyta pisze: 13 paź 2024, 15:56
Justyna60 pisze: 13 paź 2024, 15:37 Jeżdżenie w wysokich obcasach nawet genetycznym sprawia problemy i zmieniają w samochodzie obcasy na płaskie. To trzeba wypracować, najpierw przyzwyczaić się do chodzenia i jednocześnie do samochodu.
No właśnie. Po co się tak męczyć? ;)
Po co się tak męczyć? Dla czystej przyjemności 😀. Jeżdżę manualem i jechałam parę razy nawet kilkadziesiąt kilometrów w mieście i na trasie. Nie było łatwo, ale endorfiny szalały😉

43
Jola_C pisze: 31 paź 2024, 10:36
Justyna60 pisze: 13 paź 2024, 15:37 Jeżdżenie w wysokich obcasach nawet genetycznym sprawia problemy i zmieniają w samochodzie obcasy na płaskie. To trzeba wypracować, najpierw przyzwyczaić się do chodzenia i jednocześnie do samochodu.
Po co się tak męczyć? Dla czystej przyjemności 😀. Jeżdżę manualem i jechałam parę razy nawet kilkadziesiąt kilometrów w mieście i na trasie. Nie było łatwo, ale endorfiny szalały😉
Chcesz, żeby Ci endorfiny szalały? To przejdź się w wysokich obcasach ul. Marszałkowską w środku dnia. Co to za szaleństwo, gdy siedzisz w samochodzie i nikt nawet tych Twoich obcasów nie widzi? Nawet Ty, bo musisz raczej patrzeć do przodu, a nie do dołu :lol:

44
edyta pisze: 01 lis 2024, 13:09
Jola_C pisze: 31 paź 2024, 10:36

Chcesz, żeby Ci endorfiny szalały? To przejdź się w wysokich obcasach ul. Marszałkowską w środku dnia. Co to za szaleństwo, gdy siedzisz w samochodzie i nikt nawet tych Twoich obcasów nie widzi? Nawet Ty, bo musisz raczej patrzeć do przodu, a nie do dołu :lol:
Szaleństwo moich endorfin było mojszych od twojszych. A ja mam oczy od patrzenia, dotyk od czucia a sprzęgło od dokładnego wciskania w 9 cm obcasach. A do Marszałkowskiej może też kiedyś dojdę. Może będę potrzebować przewodniczki...

45
Jola_C pisze: 01 lis 2024, 21:24
edyta pisze: 01 lis 2024, 13:09

Szaleństwo moich endorfin było mojszych od twojszych. A ja mam oczy od patrzenia, dotyk od czucia a sprzęgło od dokładnego wciskania w 9 cm obcasach. A do Marszałkowskiej może też kiedyś dojdę. Może będę potrzebować przewodniczki...
Spoczko, spoczko, każdy ma takie szaleństwo, na jakie sobie zasłużył :P

46
Buty kupuje tylko na zalando albo zalando lounge na tym drugim raz mi się udało męskie adidasy w cenie 110 zł kupić. Ja z rozmiarówką nie mam większych problemów zależy od buta ale 41-42 adidasy to moja dziewczyna nawet ode mnie pożycza bo ma 41 :) przy czym strasznie płacze że ma wielką stopę i nie ma na nią nigdzie butów.
Lepiej mądrze milczeć, niż głupio gadać

48
ensui195 pisze: 08 lis 2024, 21:37 Buty kupuje tylko na zalando albo zalando lounge na tym drugim raz mi się udało męskie adidasy w cenie 110 zł kupić. Ja z rozmiarówką nie mam większych problemów zależy od buta ale 41-42 adidasy to moja dziewczyna nawet ode mnie pożycza bo ma 41 :) przy czym strasznie płacze że ma wielką stopę i nie ma na nią nigdzie butów.
Ja buty też na Zalando. Szczególnie spasowały mi z marki Anna Field. W męskim wydaniu noszę zwykle rozmiar 43. Mam 6 par od Anny Field + 2 Even&Odd i mogę w ciemno kupować 42. Jeżeli jest taka potrzeba, to mają też na szerszą stopę (wide fit). Często są promocje, więc można upolować coś w fajnej cenie.

49
Jola_C pisze: 12 lis 2024, 16:26
ensui195 pisze: 08 lis 2024, 21:37 Buty kupuje tylko na zalando albo zalando lounge na tym drugim raz mi się udało męskie adidasy w cenie 110 zł kupić. Ja z rozmiarówką nie mam większych problemów zależy od buta ale 41-42 adidasy to moja dziewczyna nawet ode mnie pożycza bo ma 41 :) przy czym strasznie płacze że ma wielką stopę i nie ma na nią nigdzie butów.
Ja buty też na Zalando. Szczególnie spasowały mi z marki Anna Field. W męskim wydaniu noszę zwykle rozmiar 43. Mam 6 par od Anny Field + 2 Even&Odd i mogę w ciemno kupować 42. Jeżeli jest taka potrzeba, to mają też na szerszą stopę (wide fit). Często są promocje, więc można upolować coś w fajnej cenie.
Mi również Anna field idealnie pasują, rozmiarówka zgadza się z tą podana na stronie. Na zalando często można wyrwać fajne okazję.