swój problem rozwiążesz w tym miejscu. Miłego buszowania https://www.onlymaker.com/MonikaCD pisze: 14 paź 2024, 2:53Wybór na aliexpress jest wciąż jeszcze dużo większy. Od ponad roku szukam szpilek, obcas koło 10 cm, bez platformy, czarne, matowe, najlepiej skórzane, bez kokardek, bez paseczków, jak najprostsze, szerokie, najlepiej z beżową podeszwą i koniecznie z zaokrąglonym czubkiem. Takich jak Louboutin Fifi.AniaBlank pisze: 13 paź 2024, 19:39 No i super
w moim odczuciu chińskie sklepy tracą rację bytu. Tu mamy szybszą dostawę, brak problemu ze zwrotem, gwarancję, w miarę duży wybór, a i ceny nie są z kosmosu.
Jeszcze się nie przemogłam na zamówienie z Chin, ale chyba będzie trzeba, bo tylko tam teraz takie widziałam.
Chyba że poczekam jeszcze parę lat, moda zrobi kolejne kółko, Louboutin zacznie robić okrągłe czubki, a za nim inni.
Re: Gdzie kupujecie on-line?
41KULTURALNIE ZAPRASZAM
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.
administracja bez wyjaśnienia zakazała tu linków dzięki którym możecie mnie poznać.