ZASADY OGÓLNE

Misiaa ze Śląska

1
Hejka dziewczyny <3

Jestem Misiaa, na codzień mężczyzna, ale w wolnej chwili fajna dziewuszka.
Przemiany te trwają mniej więcej od 5 lat, czasem z mniejszymi lub większymi przerwami, ale jedno jest niezmienne - są one jedynie w zaciszu moich czterech ścian, co jednak chciałabym z czasem zmienić :3
Mam nadzieję, że poznam na forum fajne koleżanki, które też wprowadzą mnie w niektóre kwestie, np makijaż, którym nie będę straszyć jak do tej pory :3 z czasem może jakieś wspólne wyjście...?

Re: Misiaa ze Śląska

2
Cześć. Skąd możemy wiedzieć, że jesteś fajna dziewuszka w wolnej chwili? To podeślij jakieś zdjęcia. Jeżeli chcesz poznać koleżanki to musisz sama pisać i jak w innym poście napisałam czy uważasz że są tu niefajne koleżanki? bo napisałaś że chcesz poznać fajne koleżanki.

Re: Misiaa ze Śląska

5
Justyna60 pisze: 08 lis 2024, 14:25 Cześć. Skąd możemy wiedzieć, że jesteś fajna dziewuszka w wolnej chwili? To podeślij jakieś zdjęcia. Jeżeli chcesz poznać koleżanki to musisz sama pisać i jak w innym poście napisałam czy uważasz że są tu niefajne koleżanki? bo napisałaś że chcesz poznać fajne koleżanki.
Hej, Justyna, myślę, że byłoby fajnie, gdybyśmy nie wywierały presji (z tymi zdjęciami) szczególnie na nowych uczestniczkach. Przecież to nie jest obowiązek, że każda musi wstawiać zdjęcia. Chce, to wstawia, nie chce, nie wstawia. A jeżeli ktokolwiek myśli, że jest "fajną dziewuszką", to niech tak myśli. Nie potrzeba na to żadnych dowodów ;)